Oppsett av tilbygg
og påbygg

Vil du ha mer plass i hjemmet ditt uten å bytte bolig? Vi kan hjelpe deg med å bygge et tilbygg eller påbygg som gir deg den ekstra plassen du trenger.

Les mer Bestill befaring

Vi har lang erfaring med å bygge tilbygg og påbygg i ulike størrelser og stiler, fra moderne til tradisjonelle. Arbeidet med å «sy» sammen et påbygg eller tilbygg med det eksisterende huset byr på både små og store utfordringer. Det krever et trent øye å forutse og løse de mange utfordringene som man møter på. Arbeidet skiller stiller krav til at snekkeren tenker selv, og planlegger flere skritt videre.

Vi sørger for å velge materialer som passer dine behov og egenskapene du ønsker. Materialene kjøpes gjennom anerkjente leverandører, og det er også mulighet for spesialbestillinger.

Bestill gratis befaring

Ønsker du pusse opp hjemmet ditt? Vi tilbyr en rekke oppussing- og rehabiliteringstjenester, og er klare for å hjelpe deg realisere drømmeboligen! Kontakt oss for en gratis befaring.

Telefon: +47 4000 1055
E-post: post@hamborgs.com

"*" obligatorisk felt

Ved å trykke på send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.