Full innvendig rehabilitering enebolig

Full innvendig oppussing av enebolig. Vi har pusset opp nesten alle flater i husets hovedetasjer, samt bygget nytt bad.

Denne eneboligen på Nøtterøy fikk nye eiere tidligere i år. De bestemte seg for en (nesten) full rehabilitering av hoved- og 2 etasje. I huset fantes gamle tapeter, gammelt gulv og en del vegger med panel av furu. Vi ble spurt om å pusse opp de fleste overflater i hovedetasjene – rive vegger og gulv, peis og mer. Betongsålen under gulvet i stuen hadde gjennom årenes løp sprukket, og våre snekkere måtte sage opp og frakte ut ganske mange kilo med betong. Deretter ble hele gulvet støpt på nytt.

Etter alt var revet ned var det tid for å bygge opp igjen. Her har vi lagt gjennomgående parkett i halve første etasje (spisestue, stue og kontor), og gips på alle vegger i første etasje. Nye fliser i gang, og helt ny vegg med skyvedør mellom stue og spisestue.

I andre etasje var det mest arbeid med å fornye de eksisterende flatene, men det var også en del mindre arbeidsoppgaver. Når man gjennomfører en stor oppussing som dette er det en fordel at snekkerne har erfaring med denne typen arbeid og hvordan «binde» sammen nytt og gammelt.

Bildegalleri

Full innvendig rehabilitering enebolig