Bad og våtrom

Ønsker du å fornye baderommet eller våtrommet i hjemmet ditt?

Les mer Bestill befaring

Vi tilbyr omfattende tjenester innen design, installasjon og vedlikehold av bad og våtrom. Vi har lang erfaring med å skape funksjonelle, moderne og stilfulle baderom som passer dine behov og ønsker.

Vi tilbyr alt fra små reparasjoner og oppgraderinger til totalrenoveringer og nyinstallasjoner. Vi har gode samarbeidspartnere innen alle andre fagområder som må inn når et bad skal bygges – rørlegger, elektriker, flislegging, og støp/avretning. Du kan trygt overlate prosjektet og koordineringen til oss, så sørger vi for gjennomføring sammen med våre underentreprenører. Vi forstår viktigheten av å ha et funksjonelt og trygt bad eller våtrom, og vi vil sørge for at arbeidet vårt oppfyller alle gjeldende forskrifter og standarder. Vi vil også gi deg gode råd om hvordan du kan vedlikeholde ditt nye bad eller våtrom, for å sikre at det varer i mange år fremover.

Bestill gratis befaring

Ønsker du pusse opp hjemmet ditt? Vi tilbyr en rekke oppussing- og rehabiliteringstjenester, og er klare for å hjelpe deg realisere drømmeboligen! Kontakt oss for en gratis befaring.

Telefon: +47 4000 1055
E-post: post@hamborgs.com

"*" obligatorisk felt

Ved å trykke på send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.