Energisparing

Hvordan kan du spare på energien i huset ditt?  

Les mer

Energisparing er en viktig del av å redusere vår globale påvirkning på miljøet. Med klimaendringer som en stadig mer presserende trussel, er det viktigere enn noen gang å ta ansvar for vår egen energibruk og se etter måter å redusere energiforbruket vårt på. Energisparing i hjemmet er en enkel og effektiv måte å redusere strømregningene dine og minimere miljøpåvirkningen.

Bytt til energieffektive lyspærer

Bytte til LED- eller CFL-lys kan hjelpe deg å redusere strømregningen betraktelig. Disse lyspærene bruker mindre energi og varer også lengre enn tradisjonelle glødepærer.

Skru av elektroniske enheter når de ikke er i bruk

Selv om enhetene dine er på «standby», bruker de fortsatt strøm. Ved å slå av enhetene når de ikke er i bruk, kan du spare energi og penger.

Bruk en smart termostat

En smart termostat lar deg kontrollere temperaturen i hjemmet ditt automatisk basert på dine preferanser. Dette kan hjelpe deg med å spare energi ved å redusere behovet for oppvarming eller aircondition når du ikke er hjemme.

Isoler hjemmet ditt

Ved å isolere hjemmet ditt ordentlig, kan du redusere behovet for oppvarming og aircondition. Dette kan bety å legge isolasjon i vegger og tak, samt tetting av vinduer og dører.

Kjøp energieffektive apparater

Når du skal kjøpe nye apparater, se etter modeller som er mer energieffektive. Dette vil ikke bare hjelpe deg med å spare energi, men det kan også bety at du sparer penger på strømregningen.

Reduser vannforbruket

Vann er også en ressurs som vi må spare på. Du kan redusere vannforbruket ditt ved å ta kortere dusjer, reparere lekkasjer og ved å installere lavt-flush-toaletter.

Bestill gratis befaring

Ønsker du pusse opp hjemmet ditt? Vi tilbyr en rekke oppussing- og rehabiliteringstjenester, og er klare for å hjelpe deg realisere drømmeboligen! Kontakt oss for en gratis befaring.

Telefon: +47 4000 1055
E-post: post@hamborgs.com

"*" obligatorisk felt

Ved å trykke på send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.