Tilbygg på enebolig

Prosjektet på Barkåker utenfor Tønsberg startet som et tilbygg med bytte av tak på resten av huset. Opprinnelig skulle huseier overta når skallet på bygget var ferdig, men etter hvert som prosjektet skred frem fikk vi mer å gjøre – blant annet har vi fornyet badet i 2 etasje.

Da vi fikk i oppdrag å bygge nytt tilbygg på denne eneboligen på Barkåker, hvor det var nødvendig å bygge om hele bygnings og takkonstruksjonen, skulle vi i utgangspunktet bygge tilbygget og ferdigstille utvendig. Vi skulle også skifte taket på resten av huset. Husets eier ønsket å gjøre mye innvendig selv.

Vi er nå ferdige med prosjektet, men oppdragsgiver har underveis bedt om at vi hjelper med andre ting også, så rommet i første etasje har blitt en koselig spisestue med utgang til hagen. Flisene på gulvet gir rommet masse sjarm.

I 2 etasje har vi gjort mesteparten av tilbygget klart for gulv og vegger – huseier ønsker fortsatt å gjøre mye selv. Vi har allikevel fornyet et bad, og vi har tilpasset den nye delen av huset til den gamle delen.
På badet er det valgt store, mørke fliser, og et rundt moderne speil. Rommet er ikke så stort, så dusjnisjen har fått svingdører som kan slås inn. Dusjnisjen er også flislagt med mosaikkflis.
Vi flislegger selv, og vi har rørleggere og elektrikere som vi har et veldig godt samarbeid med.

Bildegalleri

Tilbygg på enebolig