Takoppløft

Drømmer du om mer plass i hjemmet ditt, men mangler muligheten til å utvide på bakkenivå? Vi kan gi deg den ekstra plassen du trenger i boligen!

Les mer Bestill befaring

Takoppløft er en teknikk som brukes i bygningskonstruksjon for å øke høyden på et eksisterende tak. Dette kan være nødvendig for å skape mer plass eller for å endre utseendet på hjemmet. Takoppløft kan også være en måte å legge til ekstra rom eller etasjer i en eksisterende bygning uten å bygge en helt ny struktur.

Våre erfarne snekkere vil arbeide sammen med deg for å skape en tilpasset løsning som oppfyller dine ønsker og behov. Vi kan hjelpe deg med alt fra å planlegge og designe, til å installere de nødvendige konstruksjonene og utføre den endelige ferdigstillelsen.

Er du klar for å ta taket ditt til nye høyder?

Bestill gratis befaring

Ønsker du pusse opp hjemmet ditt? Vi tilbyr en rekke oppussing- og rehabiliteringstjenester, og er klare for å hjelpe deg realisere drømmeboligen! Kontakt oss for en gratis befaring.

Telefon: +47 4000 1055
E-post: post@hamborgs.com

"*" obligatorisk felt

Ved å trykke på send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.