Borettslag

Skal du pusse opp borettslaget eller trenger dere en fast samarbeidspartner til det løpende vedlikeholdet?

Les mer Bestill befaring

Vårt erfarne team av snekkere og håndverkere har lang erfaring med å jobbe med borettslag og sameier for å sikre at de er trygge og funksjonelle for alle beboerne. Ofte er det slik at både styret og beboere synes det er enkelt å ha et firma å forholde seg til. Ved å velge oss får dere en trygg samarbeidspartner som kan stille opp på kort varsel.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for borettslag og sameier, inkludert reparasjon av fasader, utskiftning av vinduer og dører, installasjon av balkonger og terrasser, takreparasjoner og mye mer. Vi har også gode samarbeidspartnere innen elektro, VVS, mur og flis, graving, med flere som vi kan knytte til borettslaget ved behov.

Ønsker dere årlig sjekk av taket? Vi tilbyr også årlig taksjekk for borettslag. Vi kontrollerer takstein og tar stikkprøver av undertaket, samt kontrollerer spesielt utsatte områder. Ta kontakt for en nærmere prat om dere er interessert.

Bestill gratis befaring

Ønsker du pusse opp hjemmet ditt? Vi tilbyr en rekke oppussing- og rehabiliteringstjenester, og er klare for å hjelpe deg realisere drømmeboligen! Kontakt oss for en gratis befaring.

Telefon: +47 4000 1055
E-post: post@hamborgs.com

"*" obligatorisk felt

Ved å trykke på send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.