Solceller

Ønsker du å investere i grønn energi og redusere strømregningene dine? 

Les mer Bestill befaring

Skal du oppgradere taket ditt, og ønsker du samtidig å investere i grønn energi og redusere strømregningene dine?

Vi har et tett samarbeid med en av aktørene som har lengst fartstid på solcelleanlegg i området vårt – Bluetec. De leverer solcellepaneler med høy kvalitet, og er designet for å maksimere energiproduksjonen. Vi anbefaler spesielt solceller av typen Viridian Solar for hus med takstein. Det er et integrert panel som flukter med resten av taksteinen på taket. Resultatet blir utrolig flotte og elegante tak, hvor man unngår solceller som stikker ut fra taket. Bluetec leverer naturligvis også andre type solceller – både utenpåliggende, og tilpasset flate tak. Solcelleanleggene leveres med mulighet for både app og tilgang gjennom nettleser.

Bluetec bidrar med kompetanse og rådgivning rundt utforming av solcelleanlegget og hvordan det bør tilpasses boligen din. De har sertifiserte montører og installerer anlegget etter gjeldene forskrifter og regler, og de monterer solceller for best mulig utnyttelse av solenergien. Vi i Hamborg’s snekkeri gjør «resten» – grunnarbeidet på taket og klargjør for montering, samt taktekking og finish rundt solcellene. Mange velger å montere solceller samtidig som de skal bytte tak. Vårt gode samarbeid med Bluetec bidrar til en sømløs og effektiv prosess.

Solcellepaneler på taket eller fasaden din kan ikke bare bidra til å redusere strømregningene dine, men også øke verdien av hjemmet ditt. Solcellesystemer er en attraktiv funksjon for potensielle kjøpere og kan øke salgsverdien på boligen din.

Bestill gratis befaring

Ønsker du pusse opp hjemmet ditt? Vi tilbyr en rekke oppussing- og rehabiliteringstjenester, og er klare for å hjelpe deg realisere drømmeboligen! Kontakt oss for en gratis befaring.

Telefon: +47 4000 1055
E-post: post@hamborgs.com

"*" obligatorisk felt

Ved å trykke på send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.