Etterisolering

Er du bekymret for høye energikostnader og ujevn temperatur i hjemmet ditt? Da kan det være på tide å vurdere etterisolering av din bolig.

Les mer Bestill befaring

Etterisolering er en prosess der man legger til ekstra isolasjon i et eksisterende bygg for å redusere varmetap og energikostnader. Dette kan være en viktig oppgradering for eldre boliger eller bygninger som ikke oppfyller moderne energieffektivitetsstandarder.

Vår erfarne team av snekkere og isoleringspesialister vil undersøke ditt hjem for å identifisere områder hvor varme kan forsvinne eller infiltrere, og deretter velge den beste isolasjonen som passer dine behov og budsjett. Vi sørger for å velge materialer som passer dine behov og egenskapene du ønsker. Materialene kjøpes gjennom anerkjente leverandører, og det er også mulighet for spesialbestillinger. Vi kan etterisolere tak, vegger og gulv for å gi ditt hjem en jevn temperatur hele året.

En av de største fordelene med etterisolering er at det kan redusere energikostnadene ved å redusere varmetapet i bygningen. Dette kan føre til betydelige besparelser på strømregningen over tid, og kan også hjelpe til med å forbedre innendørs komfort ved å holde temperaturen mer stabil. Etterisolering kan også bidra til å redusere karbonavtrykket ved å redusere energibruk og klimagassutslipp.

Bestill gratis befaring

Ønsker du pusse opp hjemmet ditt? Vi tilbyr en rekke oppussing- og rehabiliteringstjenester, og er klare for å hjelpe deg realisere drømmeboligen! Kontakt oss for en gratis befaring.

Telefon: +47 4000 1055
E-post: post@hamborgs.com

"*" obligatorisk felt

Ved å trykke på send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.