Om oss

Byggmesterfirmaet Hamborg’s Snekkeri er et lokalt snekkerfirma fra Tønsberg. Firmaet ble stiftet som et enkeltmannsforetak av Torgeir Hamborg i 2002, og i 2012 ble selskapet etablert som et AS – Hamborg’s Snekkeri AS. Torgeir er utdannet byggmester, og har bygget firmaet planke for planke.

Les mer Våre ansatte

Hvem er vi?

Hamborg’s Snekkeri består av 14 ansatte – 10 snekkere og 1 lærling som dyrker sin interesse for tømrerfaget og utfordringene som ligger i å jobbe med byggfaget. Vi holder til i Semsbyveien 116 på Sem i Tønsberg, og våre kunder befinner seg som regel i Vestfold – hovedsakelig i Tønsberg, Nøtterøy/Tjøme, Sandefjord og Horten. Ved å velge Hamborg’s Snekkeri velger du et snekkerfirma med lang erfaring, som har kunden i fokus. Vår forkjærlighet ligger i å rehabilitere og oppgradere hus, hytter, leiligheter, garasjer, mm, og denne erfaringen skal komme til nytte for deg. Vårt arbeid skal holde høy kvalitet, og vi legger stor vekt på at du som oppdragsgiver skal være fornøyd. Hver eneste dag jobber vi for at du skal få et bedre hjem.

Du kan spørre oss om alt innen tømrerfaget – Fra utskiftning av vinduer og dører til større oppussinger med nytt tak, takoppløft, tilbygg og andre nyanser. Våre dyktige samarbeidspartnere bidrar til at vi kan bistå med «alt». Våre aller mest spennende prosjekter har vært totalrehabilitering av eldre hus og villaer – gjerne i sveitserstil. Da arbeider vi med det aller meste en bygning kan by på, og vi får vi virkelig utfordret snekkerhodene våre. Det er ikke alltid lett, for (nesten) alle hus har sine egne særegenheter og utfordringer. Vi er trives godt med å finne nye gode løsninger, og våre snekkere er erfarne med å løse utfordringer på stedet. Vår erfaring med å pusse opp boliger gjør at vi oppdager både utfordringer og løsninger, som vi gjerne deler.

I tillegg til det «vanlige» snekkerarbeidet har vi masse erfaring med bad og våtrom. Vi bygger flere bad i løpet av et år, og vi er svært trygge i rollen med å koordinere rørlegger, elektriker og flislegger. Har du behov for hjelp til planlegging, prosjektering og søknadprosess mot bygningsmyndighetene kan vi også hjelpe til med det.

Er du nysgjerrig på hva vi kan levere, eller vurderer du å oppgradere hjemmet ditt – Ring oss på tlf 40 00 10 55 for en hyggelig prat eller send oss en henvendelse via nettsiden eller mail post@hamborgs.com. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring.

Våre ansatte

Kommer her…