Bytte tak

Skal du bytte taket i boligen din? 

Les mer Bestill befaring Har du vurdert solenergi på taket?

Er ditt tak i dårlig stand og trenger en oppgradering? Bytting av tak er en viktig oppgradering som kan forbedre utseendet og funksjonaliteten til hjemmet ditt. Taket er tross alt husets 5 fasade, og for mange prikken over i-en

Bytting av tak kan inkludere utskifting av taktekking, reparasjon av skadede eller slitte områder, tillegg av ekstra isolasjon og forbedring av ventilasjonen. Det er viktig å nøye vurdere alle disse faktorene når man planlegger fornying av tak, da de kan påvirke kostnadene, varigheten av arbeidet og den endelige kvaliteten på taket.

Vi tilbyr en rekke forskjellige alternativer for takfornyelse, inkludert legging av nye takpanner, shingel eller taktekking. Vi vil jobbe tett med deg for å sikre at alle dine behov og ønsker blir tatt hensyn til under prosjektet. Våre tjenester vil ikke bare forbedre utseendet til ditt hjem, men vil også forbedre takets levetid og verdi. Et nytt tak vil også gi deg tryggheten og sikkerheten du trenger i et hjem.

 

PS! Ønsker du en årlig sjekk av taket ditt? Vi tilbyr gratis taksjekk for hus og hytter (opp til firemannsboliger). Selve taksjekken er gratis. Skulle det være behov for rensing av takrenner eller annet utbedringsarbeid kan dette utføres etter avtale.

Bestill gratis befaring

Ønsker du pusse opp hjemmet ditt? Vi tilbyr en rekke oppussing- og rehabiliteringstjenester, og er klare for å hjelpe deg realisere drømmeboligen! Kontakt oss for en gratis befaring.

Telefon: +47 4000 1055
E-post: post@hamborgs.com

"*" obligatorisk felt

Ved å trykke på send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.