Totalrehabilitering av bolig

Planlegger du rehabilitering av din bolig?

Les mer Bestill befaring

Totalrehabilitering av bolig er en omfattende prosess som innebærer å gi en eldre eller skadet bolig en fullstendig renovering, inkludert strukturelle reparasjoner, elektriske oppdateringer, VVS-oppdateringer og estetiske forbedringer. Dette kan være en nødvendig prosess for boliger som har blitt forsømt eller ikke har blitt vedlikeholdt i mange år, eller for de som ønsker å oppgradere boligen sin til moderne standarder og estetikk

Hamborg’s Snekkeri ble dannet i 2002, og har lang erfaring med totalrehabilitering av boliger. Vi jobber tett med våre kunder for å utvikle en plan som passer deres behov og budsjett. Vi tilbyr et bredt spekter av rehabiliteringsprosjekter, inkludert oppgradering av kjøkken og bad, utskifting av vinduer og dører, strukturelle endringer og mer. Vi benytter de beste materialene og verktøyene på markedet, og tar stolthet i å gi våre kunder en førsteklasses opplevelse. Vi er her for å gjøre prosessen så enkel og stressfri som mulig, og gi deg et resultat du kan være stolt av i mange år framover.

Bestill gratis befaring

Ønsker du pusse opp hjemmet ditt? Vi tilbyr en rekke oppussing- og rehabiliteringstjenester, og er klare for å hjelpe deg realisere drømmeboligen! Kontakt oss for en gratis befaring.

Telefon: +47 4000 1055
E-post: post@hamborgs.com

"*" obligatorisk felt

Ved å trykke på send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.