Årets fuglehusprosjekt

Heisan 😊

I fjor omtrent på denne tiden satte korona inn. Vi ble inspirert av et annet firma som delte ut fuglehus i byggesett for å aktivisere barn, siden øvrige aktiviteter ikke var så lett å få til. Og rundt påsketider delte vi ut ca 800 byggesett på forskjellige Menybutikker i distriktet. En annen motivasjon er at når vi bygger hus – litt større enn fuglehus – blir det ofte en del materialrester. I stedet for å kaste eller brenne restene kan det «gjenbrukes» for eksempel til fuglehus.

Utdelingen i fjor fikk en utrolig hyggelig utgang. Vi har fått masse skryt for tiltaket.

Så vi lovte derfor at dersom dere foreldre fortsatte å lage barn, så skulle vi fortsette å lage fuglehus i byggesett. Og det har vi gjort. Vi har 1000 byggesett ferdig på lageret vårt. Drømmen var å dele dette ut rett før påsken satte inn, som er omtrent samtidig med at fuglene tenker å «gjøre sitt».

Men. . . Koronarestriksjoner har dessverre gjort det vanskelig å gjennomføre. Etter en prat med kommuneoverlegen, fikk vi beskjed om at vi ikke får lov å annonsere en slik utdeling, fordi det da kan bli en «unormalt stor forsamling» i forhold til koronarestriksjoner/regler.

Men vi får lov til å selge byggesettene og levere de ut etter drive-in konseptet.

Vi selger derfor byggesettene for kr 10 pr sett. Inntektene doneres til prosjektet «Du og Jeg» hos frivilligsentralen i Tønsberg. «Du og Jeg» deler blant annet ut gratis mat og klær til familier som strever.

Rent praktisk har vi fått klar beskjed om at settene må forhåndsbetales for at dette skal være ok. Derfor må vi be alle om å forhåndsbestille antall fuglehus de ønsker. Vi setter i utgangspunktet en grense på 4 pr bestilling. Men har du flere barn/barnebarn i aktuell alder så skal du få flere! Legg igjen navn, telefonnummer (for Vipps efaktura) og antall hus i skjemaet nedenfor, så sender vi betalingsinstruks. Har du ikke Vipps efaktura er det fint om du også legger igjen mailadresse. Vi kommer ikke til å bruke informasjonen til annet enn å sende ut faktura.

Byggesettene blir levert ut utenfor vårt lager fredag 26 mars fra kl 08.00 – kl 17.00. Adressen er Træleborgodden 12. Kjør forbi Biltema og Right Price Tiles til grusplassen i enden. Der ser dere bilene våre.