Våre tjenester

Oversikt over alle våre tjenestene vi tilbyr.

Totalrehabilitering av bolig

Totalrehabilitering av bolig er en omfattende prosess som innebærer å gi en eldre eller skadet bolig en fullstendig renovering.

Les mer

Etterisolering

Er du bekymret for høye energikostnader og ujevn temperatur i hjemmet ditt? Da kan det være på tide å vurdere etterisolering av din bolig.

Les mer

Bytte tak

Er ditt tak i dårlig stand og trenger en oppgradering? Bytting av tak er en viktig oppgradering som kan forbedre utseendet og funksjonaliteten til hjemmet ditt.

Les mer

Takoppløft

Drømmer du om mer plass i hjemmet ditt, men mangler muligheten til å utvide på bakkenivå? Vi kan gi deg den ekstra plassen du trenger i boligen!

Les mer

Oppsett av tilbygg og påbygg

Vil du ha mer plass i hjemmet ditt uten å bytte bolig? Vi kan hjelpe deg med å bygge et tilbygg eller påbygg som gir deg den ekstra plassen du trenger.

Les mer

Bad og våtrom

Ønsker du å fornye baderommet eller våtrommet i hjemmet ditt? Vi tilbyr omfattende tjenester innen design, installasjon og vedlikehold av bad og våtrom.

Les mer

Solceller

Ønsker du å investere i grønn energi og redusere strømregningene dine? Da kan solceller var en god løsning for deg, og din bolig.

Les mer

Søknad og byggesak

Ved å søke om byggetillatelse eller andre tillatelser fra kommuner og bygningsmyndigheter, kan du realisere dine byggeprosjekter.

Les mer

Generelt snekkerarbeid

Har du behov for snekkerarbeid i hjemmet ditt? Det kan være mange gode grunner til å vurdere å ansette en profesjonell snekker for å ta seg av oppgavene du har.

Les mer

Malejobb

Er du lei av det samme gamle utseendet på veggene i hjemmet ditt? Da er det kanskje på tide å vurdere å male veggene!

Les mer

Uteområdet

Drømmer du om å oppgradere uteområdet rundt boligen din? Vi kan hjelpe deg med installasjon av plattinger, terrasser og pergola.

Les mer

Kjøkken

Er du på utkikk etter en skreddersydd kjøkkenløsning som vil forvandle hjemmet ditt til det ultimate samlingspunktet for familie og venner?

Les mer

Vinduer

På tide å oppgradere til moderne energisparende vinduer i boligen din?

Les mer

Nybygg

Vårt team av erfarne snekkere og håndverkere har lang erfaring med å tilby nybygg-tjenester som hjelper deg med å realisere drømmehuset ditt.

Les mer

Borettslag

Vårt erfarne team av snekkere og håndverkere har lang erfaring med å jobbe med borettslag og sameier for å sikre at de er trygge og funksjonelle for alle beboerne.

Les mer

Bestill gratis befaring

Ønsker du pusse opp hjemmet ditt? Vi tilbyr en rekke oppussing- og rehabiliteringstjenester, og er klare for å hjelpe deg realisere drømmeboligen! Kontakt oss for en gratis befaring.

Telefon: +47 4000 1055
E-post: post@hamborgs.com

"*" obligatorisk felt

Ved å trykke på send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.